ROLVAGA d.o.o. Kiseljak, pored redovnog baždarenja vaga stavlja svojim klijentima na raspolaganje i usluge ovlaštenog servisa i tehničke podrške za sve vage proizvođača METTLER TOLEDO, OHAUS, BIZERBA, VAGE Zagreb. Servis i tehnička podrška odnose se na sve naše vage prema sljedećim programima vaga:

  • Laboratorijske vage,
  • Trgovačke vage,
  • Industrijske vage,
  • Kolske vage.

Pored servisiranja nudimo i usluge redovnog održavanja uređaja, u garantnom roku i van njega, koristeći pri tome isključivo originalne rezervne dijelove i software, a prema uvjetima proizvođača o snadbijevanju dijelovima.

Za justiranje vaga koristimo naše utege certificirane od strane ovlaštenih laboratorija, čija je sljedljivost dokumentirana. Kontrolni utezi kojima vršimo kontrolu vaga su:

  • 1mg do 200g klase tačnosti E2, za analitičke vage klase točnosti I,
  • 100 mg do 500g klase tačnosti F2, za precizne vage klase točnosti II,
  • 500g do 20kg klase tačnosti M1, za vage klase točnosti III,
  • garnitura utega 10.000 kg klase točnosti M1 za kolske vage.

Što god da koristili od naših proizvoda vezanih za industriju i trgovinu, bilo za jednostavno vaganje, brojanje komada, doziranje i recepture, dinamičko vaganje ili statističku kontrolu kvalitete, procesna mjerenja ili jednostavno etiketiranje u samoposlugama, vjerojatno ih prihvaćate zdravo za gotovo. Međutim, svi ti uređaji imaju jednu stvar koja im je zajednička, a to je da njihova pogrešna kalibracija ili još gore kvar mogu Vašu kompaniju skupo koštati, bilo u kašnjenju isporuke, padu kvalitete ili jednostavno zastoju u proizvodnji.

Stoga nudimo našim klijentima, partnerima i kupcima, pored standardnog servisiranja i održavanja, i mogućnost sklapanja godišnjeg ugovora o servisiranju i održavanju, u kojem se posebno specificiraju uvjeti servisiranja, vrijeme odziva u slučaju kvara, obezbjeđivanje zamjenskog uređaja itd. Takav način ugovorenog servisiranja i održavanja je posebno pogodan za veće trgovačke lance i kuće, farmaciju i industrijske proizvođače jer osigurava planiranje troškova servisa i održavanja i pruža garanciju da će servis biti obavljen u najkraćem mogućem roku sa što manje zastoja i sa garancijom.

Još jedna pogodnost koja je našim kupcima uračunata u cijenu prilikom kupovine je i ta da u okviru tehničke podrške kupljenu vagu dostavljamo i instaliramo, pružamo potrebnu pomoć u vidu obuke i kratkih instrukcija o korištenju vaga i instrumenata, njihovih dodatnih funkcija i posebnih dodatnih aplikacija ovisno o području primjene, kao i redovnog održavanja od strane korisnika.

Pozivamo Vas da se oslonite na našu online tehničku podršku putem telefona i e-maila, kao i online prijavu kvarova. Vaše sugestije, primjedbe i prijedloge možete nam poslati putem priloženog elektroničkog formulara.

Također Vas pozivamo da nam se obratite za stručnu pomoć i preporuku pri nabavci kako bi odabrali upravo onu vagu ili instrument koji će najbolje odgovarati vašim specifičnim zahtjevima i uvjetima korištenja s obzirom na tehničke karakteristike i mogućnosti vaga, kao i preporuke dodatnog pribora i perifernih uređaja. Time izbjegavate naknadne troškove prouzročene pogrešnim izborom vage, štedite vaše vrijeme i osiguravate siguran i nesmetan rad, pouzdana mjerenja u svim uvjetima i održanje kvaliteta vaših proizvoda u najstrožim standardima.