SUSTAV ZA PRAĆENJE
GARVENS
C35 AdvancedLine može se pohvaliti izvanrednom razinom preciznosti i svestranosti

O proizvodu

Zahvaljujući protoku od do 600 pakiranja u minuti, rasponu vaganja od 3 g do 10 kg i nenadmašnoj točnosti vaganja, C35 najnaprednija je i najfleksibilnija kontrolna vaga u industriji. Ova kontrolna vaga pogodna je za zahtjevne i složene proizvodne postupke i primjene, a njezinih 250 mogućnosti za poboljšanje učinkovitosti i produktivnosti čine je vrlo prilagodljivom i omogućavaju njezino preinačavanje s ciljem zadovoljenja svih zahtjeva kupaca. Sustavima se može upravljati intuitivno na 30 jezika putem dodirnog zaslona od 15 inča.

Iznimna preciznost vaganja u izazovnim okruženjima

Kontrolna vaga C35 AdvancedLine izdržljiva je i pouzdana te omogućava precizno vaganje bez obzira na to radi li se u suhim, nepovoljnim ili mokrim uvjetima proizvodnje. Savršena je za uporabu u farmaceutskoj, prehrambenoj i neprehrambenoj industriji, izvedbom omogućava povećanje učinkovitosti proizvodnje i maksimalno skraćivanje vremena provedenog u zastoju, a ujedno je opremljena mogućnostima za pojedine industrije, kao što su provjere cjelovitosti. C35 poboljšava sveukupnu učinkovitost opreme (OEE) otkrivanjem i odabacivanjem pakiranja koja bi mogla uzrokovati probleme u nastavku proizvodnog postupka.

Do 250 mogućnosti za rukovanje proizvodima omogućava izvanredno prilagođavanje

Uz najveći izbor prilagodljivih i nadogradivih mogućnosti za povećanje radne učinkovitosti i produktivnosti, ništa nije nemoguće za C35 AdvancedLine. Bočne i precizne transportne trake (D10), gornje i donje pokretne trake, vijci za tempiranje prolaza i linijski kotači povećavaju sveukupnu učinkovitost proizvodnje osiguravanjem nesmetanog prijenosa proizvoda na kontrolnu vagu i s nje. Osim toga, istodobno je za zadovoljavanje najstrožih zahtjeva po pitanju produktivnosti i kvalitete dostupna i kontrola razine napunjenosti te revizijski trag.

Detaljan opis

cq5dam.web.1280.1280_1.pngPotpun komplet alata za prikupljanje podataka podržava tehnologiju Industry 4.0

Sustavi za kontrolu težine C35 AdvancedLine imaju više od 10 dostupnih protokola za podatkovnu komunikaciju, uključujući tehnologije Ethernet, Fieldbus i OPC, kao podršku za internet stvari / Industry 4.0. Za vagu C35 dostupno je i softversko rješenje ProdX, koje nadzire i upravlja podacima prikupljenima s uređaja za kontrolu proizvoda tvrtke METTLER TOLEDO. Ono podržava i maksimalno poboljšava primjenu strogih režima za kontrolu kvalitete, pokreće optimizaciju proizvodnje i pojednostavljuje rad na proizvodnoj traci.


cq5dam.web.1280.1280_2.pngKontrolna vaga C35 AdvancedLine za napredne primjene

Integrirana rješenja omogućavaju zadovoljavanje regulatornih zahtjeva i zahtjeva koji se tiču kvalitete

Vaga C35 AdvancedLine dostupna je kao kombinirani sustav s mogućnošću odabira tehnologija rendgenske i vizualne kontrole ili otkrivanja metala, a karakterizira je kompaktan dizajn koji zauzima malo prostora. Kombinacija nenadmašnog otkrivanja kontaminacije stranim tijelima ili kontrole etiketa i provjere ispisa s preciznom kontrolom težine čini te integrirane sustave najkvalitetnijim i najboljim rješenjima za kontrolu proizvoda u klasi koji omogućavaju zadovoljavanje regulatornih zahtjeva i zahtjeva koji se tiču kvalitete. Povrh toga, dva korisnička sučelja optimiziraju uporabljivost jer omogućavaju neovisno funkcioniranje svake tehnologije, čak i ako ona druga nije u funkciji.

Dokumenti

Brošura

Brošura 2