LABORATORIJSKA VAGA
ADVENTURER
Postigavši idealnu ravnotežu između inventivnih značajki i funkcionalnih, jednostavnih mogućnosti vaganja

O proizvodu

Postigavši ​​idealnu ravnotežu između inventivnih značajki i funkcionalnih, jednostavnih mogućnosti vaganja, OHAUS Adventurer objedinjuje sve aplikacije potrebne za rutinsko vaganje i mjerenje. Sa zaslonom osjetljivim na dodir u boji, mogućnostima usklađenosti s GLP / GMP, dva USB porta i još mnogo toga, Adventurer je najpotpunija vaga u svojoj klasi.

Funkcije

Vaganje, brojanje dijelova, postotno vaganje, provjera vaganja, životinjsko / dinamičko vaganje, totalizacija / statistika, formulacija, određivanje gustoće, zadržavanje prikaza

Display

4,3-inčni (109 mm) VGA grafički zaslon osjetljiv na dodir s kontroliranim svjetlom

Struja

AC adapter (uključen)

Komunikacija

RS232, USB Host, USB uređaj (uključen). GLP / GMP izlazni podaci s satom stvarnog vremena.

Konstrukcija

Metalno postolje, kućište od ABS-a, posuda od nehrđajućeg čelika, stakleni štitnik s dvostrukim bočnim vratima i kliznim gornjim vratima, osvijetljeni prednji indikator razine, integrirana kuka za vaganje, sigurnosni nosač.

Značajke dizajna

Filtri okoline koji se mogu odabrati, auto-tara, točke za kalibraciju raspona korisnika, izbornik za isključivanje softvera i reset, korisničke postavke koje se mogu odabrati i opcije ispisa, korisnički ID, do 9 radnih jezika

Detaljan opis

Adventurer-Analytical-USP2.jpg

Brza stabilizacija i pouzdan rad poboljšani su opcijom AutoCal ™ kako bi se osigurali jaki rezultati vaganja i točni, ponovljivi rezultati za standardne laboratorijske primjene.


Adventurer-Analytical-USP3.jpg

Široki zaslon osjetljiv na kut gledanja pruža pristup svim aplikacijama vage, dok dvostruki USB priključci s mogućnostima GLP / GMP praćenja pomažu u praćenju i izvješćivanju podataka.


Adventurer-Precision-USP1.jpg

Modeli od 1mg imaju dva dijela, gornju montirnu rešetku s vratima koja se otvaraju široko, pružajući dovoljno mjesta za postavljanje uzoraka, dok modeli od 0,01 g i 0,1 g imaju velike posude za vaganje.

Dokumenti

Brošura